PRZETARGI-ONLINE.PLBETA

„Wzrost konkurencyjności poprzez wprowadzenie nowych usług w restauracji Barć Dębowa w regionie śląskim

ZAMKNIĘTYInne
Opis przetargu

Zakup pieca konwekcyjno-parowego 3. Opis przedmiotu zamówienia i minimalne wymagania, parametry techniczne : • 10 × GN 1/1 = 20 × 1/2 GN • moc: 18 900 W • zasilanie: elektryczne 400 V • prowadnice: wzdłużne • wytwarzani

Dokumenty przetargu

Dostępne dokumenty:

Brak dokumentów do wyświetlenia

Mapa podobieństw
Szczegóły techniczne

Kategoria

4

budget

Nie określono

Źródło

baza_konkurencyjnosci

contact

Nie określono

program

Nie określono

fund type

Nie określono

advertiser name

Zespół Gastronomiczny Łukasz Wiciński

announcement id

256882

publication date

2025-12-07

fulfillment place

Tworóg, śląskie

submission deadline

2025-12-15 23:59:59
Informacje kluczowe

Termin składania

15 grudnia 2025

Lokalizacja

Tworóg, śląskie

Informacje o firmie

Nazwa firmy

Zespół Gastronomiczny Łukasz Wiciński

Daty

Utworzono

7 grudnia 2025

Zaktualizowano

15 grudnia 2025